fbpx

Lego Serious Play workshops

Naast de LSP workshops die we op maat voor teams en organisaties begeleiden, zijn we ook een laagdrempelig open aanbod aan het opstellen. Deze workshops zijn gericht op jou als individu om bijvoorbeeld een bepaald doel verder te verfijnen.

Eveneens zijn deze workshops ook ideale manier om  te komen proeven van de magie van Lego Serious Play.

Goalsetting workshop met Lego® Serious Play®

Heb je doelen die je wilt bereiken voor het komende jaar? Wil je de transformerende kracht van LEGO Serious Play ervaren om die doelen duidelijker te maken en obstakels te overwinnen? Dan is deze LSP workshop precies wat je nodig hebt!

Lego Serious Play is een innovatieve methode die creativiteit, verbeeldingskracht en hands-on leren combineert. Het stelt je in staat om complexe ideeën en doelen te verkennen en te begrijpen door middel van het bouwen van modellen met legoblokken. 

Tijdens deze interactieve workshop van 3 uur  nemen we je mee op een boeiende reis. Jij bepaalt zelf wel doel eigen doel je wil uitwerken en mee aan de slag gaat. Dat kan een persoonlijk of professioneel doel zijn dat je in het komende jaar wil bereiken of vooruitgang in wil maken. 

Wat kun je verwachten?

  • Ontdek de magie van Lego Serious Play terwijl je jouw eigen doel letterlijk vormgeeft.
  • Verfijn waar je naartoe wilt, begrijp waar je nu staat en identificeer mogelijke obstakels.
  • Bouw niet alleen je doelen, maar ook vertrouwen in je vermogen om ze te bereiken door de eerste te zetten stap concreet te maken.
  • Leer dat je niet alleen bent in je streven naar succes vanuit de verhalen van de andere deelnemers. En je helpt elkaar een stap verder.

De workshop gaat door regio Zemst/Mechelen. Het enige dat je hoeft mee te brengen, is een eigen doel en een flinke dosis enthousiasme!

Klaar om jouw doel scherper te stellen en mogelijke obstakels te overwinnen met Lego Serious Play? 

Schrijf je in via Eventbrite op de volgende sessie!

Bouw je beste zelf met Lego® Serious Play®

Heb je jezelf ooit afgevraagd: Wie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat zijn mijn sterke punten? Waar wil ik naartoe? 

Als je deze vragen wilt verkennen en antwoorden wilt vinden, dan is  deze ‘Bouw je beste zelf met Lego Serious Play’ de perfecte gelegenheid!

Tijdens deze interactieve workshop, geleid door Annelies Smetryns, een ervaren loopbaanbegeleider en gecertificeerde facilitator in LEGO Serious Play, zul je ontdekken hoe legoblokken je kunnen helpen bij het beantwoorden van die vragen en het ontdekken van je individuele identiteit en persoonlijke groei.

Wat kun je verwachten?

  • LSP stelt je in staat om je gedachten en gevoelens op een speelse en visuele manier uit te drukken. Bouw je eigen representatie van wie je bent en wie je wilt zijn.
  • Ontdek je unieke sterke punten en talenten en hoe je deze kunt benutten in je leven en carrière.
  •  Identificeer mogelijke obstakels die je groei belemmeren en wees je daar bewust van
  • Vanuit de duidelijkheid over waar je naartoe wilt kan je dan de eerste stappen identificeren om daar te komen.

De workshop gaat door regio Zemst/Mechelen.

Er is geen specifieke voorbereiding vereist, alleen je nieuwsgierigheid en bereidheid om jezelf beter te leren kennen. Als loopbaanbegeleider heb ik deze oefening met succes toegepast en gezien hoe Lego Serious Play de deelnemers heeft geholpen om dieper inzicht te krijgen in zichzelf.

Klaar om jezelf beter te begrijpen en te bouwen aan je beste zelf? Inschrijven kan via annelies@fonkelveer.be.

Wil je graag dieper kijken naar wat je energie geeft dan kan je deze LSP workshop combineren met een Kerntalentanalyse