Jouw doel in je leven kunnen benoemen en elke dag een stap zetten in die richting..

Dat is wat je wil maar momenteel ben je daar nog niet?

En je zoekt een helpende hand die jou daar brengt?

In het ‘Meer kleur’ traject gaan we namelijk kijken waar je nu al staat, samen een persoonlijke missie opstellen die jou focus geeft, dit concreet maken voor de komende 3 jaar en een actieplan bepalen en starten zodat je goed vertrokken bent. 

Wat moet je weten over het traject?

Hoe ziet het traject er concreet uit?

Hieronder kan je de verschillende onderdelen vinden die we doorlopen in het traject:

Persoonlijke missie/visie

Alvorens je stappen kan ondernemen naar het leven dat je wil, is het belangrijk om te gaan definiëren wat dat precies is. Want als je niet weet waar je naartoe gaat, kan je ook de weg niet uitstippelen om er te geraken. Met andere woorden het eerste dat we gaan aanpakken is het opstellen van een persoonlijke missie en een visie voor de komende 3 jaar die jouw focus gaat geven.

Actieplan

Nu we weten waar je naartoe gaat, is het belangrijk om een actieplan op te stellen om ons in beweging te brengen. We nemen een visueel plan voor het komende jaar als basis en werken dat samen uit en zetten de eerste stappen samen.

Habits

Om te eindigen gaan we het hebben over ‘habits’ of de routines die je onbewust uitvoert. Het stopt niet na dit traject en dus bepalen we samen de basis om dat verder te zetten in de toekomst.

Volgende reeks start in de zomer 2022 

Het traject gaat volledig online door. De workshops gaan door op donderdagavond en de individuele coachings op donderdagavond/vrijdag overdag. 

Kostprijs

488 EUR

Heb je vragen, contacteer mij zeker via annelies@fonkelveer.be of 0496/97.83.89 zodat ik deze kan beantwoorden.