LEGO® SERIOUS PLAY®

LEGO®️ SERIOUS PLAY®️ is een methodiek, dat de gekende legoblokken gebruikt, waarbij de deelnemers in een proces van creatief denken en probleem oplossend denken tot het antwoord op een bepaalde vraag komen.

Het is een krachtige tool die inzichten geeft die anders niet naar boven komen. Vanuit het geloof dat iedereen een bijdrage kan bieden zorgt deze methodiek ervoor dat iedereen actief participeert, iedereen zijn of haar bijdrage kan maken en evenveel inbreng heeft in het eindresultaat.

De mogelijkheden van LSP zijn eindeloos  gaande van individuele vragen, naar teambuilding, over strategieën en ‘guiding principles’ voor bedrijven.

Bij Fonkelveer kan je terecht voor de volgende Lego Serious Play workshops:

Wie ben ik? (Individueel in te plannen)

Dit is een individuele workshop (1-1) waar we zichtbaar maken wie jij bent, hoe anderen jou zien en waar je naartoe wil. Vanuit dit inzicht en de duidelijkheid in jouw identiteit die dit met zich meebrengt, ben je in staat om de orde te vinden in de chaos. Je hebt opnieuw richting waardoor je stappen ondernemen kan gaan ondernemen om daar te geraken. Na afloop van je de sessie ontvang je een verslag met de belangrijkste conclusies.

  • Datum: op aanvraag
  • Duurtijd: 2,5u
  • Prijs: € 245,-
  • Locatie: Weerde

Je kan deze ook inplannen na de KernTalentanalyse als onderdeel van loopbaanbegeleiding.

Wie ben ik? (Open inschrijvingen)

Dit is een workshop in kleine groep (4-8 personen) waar we zichtbaar maken wie jij bent, hoe anderen jou zien en waar je naartoe wil. Vanuit dit inzicht en de duidelijkheid in jouw identiteit die dit met zich meebrengt, ben je in staat om de orde te vinden in de chaos. Je hebt opnieuw richting waardoor je stappen ondernemen kan gaan ondernemen om daar te geraken. Je legt zelf jouw inzichten en acties vast in een actieplan.

  • Datum*: 26 augustus 2022
  • Duurtijd: 4u
  • Prijs: € 285,- pp
  • Locatie: Regio Mechelen/Zemst

* De sessie gaat door bij een minimum van 4 deelnemers.

Bouwen aan je team

Hier zetten we jouw team centraal. Je leer elkaar beter kennen en op een snelle, efficiënte manier haal je het potentieel van de groep naar boven. Deze workshop transformeert een groep van individuen tot een team. We bekijken wie jij bent, hoe anderen jou zien en hoe het team samenhangt.

Op aanvraag: Afhankelijk van jouw concrete vraag werken we samen een voorstel uit.

Wil je inschrijven in een van de Lego Serious Play workshops, dan kan dat eenvoudig door een mailtje te sturen naar annelies@fonkelveer.be.

Meer info over LSP kan je vinden op : LEGO®️ SERIOUS PLAY®️