Wat doet Fonkelveer?

Om jouw volle potentieel waar te maken is het belangrijk om te weten wie je bent, waar je energie van krijgt en waar je goed in bent. Maar eveneens welke richting je uit wil en zo de eerste stappen te bepalen die nodig zijn om daar te geraken.

Een leven vol energie

Via de KernTalenten benoemen we de sterke talenten waar jij energie van krijgt. Jouw unieke combinatie van de 23 KernTalenten geeft aan welke taken, activiteiten of omgevingen jou goesting en voldoening geven in het leven. Zowel je professioneel als privé leven.

Ze zeggen iets over jouw potentieel voor creativiteit, structuur, competitie, empathie, teamplay, ondernemerschap,.. Daarmee vormen ze een kader en handvaten om de toekomstige beslissingen te nemen. Samen zorgen we ervoor dat je ze leert herkennen en benoemen.

»» Meer info over de KernTalentanalyse en loopbaanbegeleiding

Lego Serious Play

Je zit op een kantelpunt, weet het even niet meer en je bent op zoek naar een richting, focus en hulp bij de volgende stappen te bepalen? Dan kunnen legoblokjes daar het antwoord op geven 😉. Via de LEGO®️ SERIOUS PLAY®️ methodiek zetten we zowel je hoofd als je handen aan het werk om inzichten te verwerven voor jezelf. We bepalen wie je nu bent en waar je naartoe wil zodat je gericht de eerstvolgende stappen kan bepalen.

»» Meer info over LEGO®️ SERIOUS PLAY®️ workshops

Waar sta je nu en waar wil je naartoe?

Wil je graag een langer traject waarin je onder begeleiding stap voor stap meer over jezelf ontdekt, jouw missie/visie bepaalt en een actieplan uitwerkt dan is het ‘Meer Kleur’- traject de ideale match. Gedurende 5 weken ontrafelen we elke dag een stukje van de puzzel. Aan de hand van dagelijkse opdrachten, live sessies en een individuele sessie, komen we tot een actieplan op maat om jouw doel te bereiken.

»» Meer info over het ‘Meer kleur’-traject

En moest je, net zoals ik, een honger naar kennis hebben en constant op zoek zijn naar inspiratie of andere modellen/kaders om structuur te brengen in de chaos van het leven? Dan zal je wel iets interessants vinden in de blogs of misschien wil je wel meelezen in de boekenclub?

»» Meer info over de Fonkelveer boekenclub.